Жахлива ДТП з фурою в Дніпрі - оприлюднено нові подробиці

04.05.2018, 19:12

З місця серйозного ДТП в Дніпрі з'явилося нове відео, зняте безпілотником. Надзвичайна подія сталася в п'ятницю, 4 травня. Ті кадри, на яких знято наслідки аварії, в результаті чого вантажівка з залізними трубами протаранила 13 автомобілів, опублікував «Інформатор».


Очевидці дорожньо-транспортної пригоди кажуть, що аварія могла бути набагато масштабнішою та кривавою: «Ми з донькою їхали в маршрутці по Космічці перед цією фурою. Вона летіла на шаленій швидкості і сигналила. Водій нашої маршрутки звернув убік, поступившись йому дорогу. Мене досі трясе ... Добре, що наш водій встиг зреагувати ... », - цитує коментар мешканки Дніпра "Наше Місто".

Ця ділянка дороги завжди вважалася вкрай небезпечною, як у пішоходів, так і у водіїв. Скоріш за все той, хто сидів за кермом нещасливої ​​фури спеціально повернув з дороги в сторону і пішов на зіткнення в цьому місці, щоб уникнути більшої кількості жертв. Адже буквально трохи нижче магазину по вул. Космічної розташовані два жвавих пішохідних переходи.

Читайте АСН в Google News