"Скільки можна ганьбитися". Волочкова обурила Мережу голими грудьми

02.05.2018, 13:57

Анастасія Волочкова впевнено продовжує взятий курс на регулярну демонстрацію свого тіла у соціальних мережах. Однак шанувальники, здається, дещо втомилися від вигляду ледь прикритих форм балерини. Її чергові голо-шпагатні фото знову спровокували шквал критики у Мережі. 

На фотографії Анастасія Волочкова сидить на морському березі. З одягу на ній тільки кепка, сонячні окуляри і крихітні купальні труси. Оголені груди балерина прикрила долонями. Багато передплатників обурилися тим, який приклад Волочкова подає своїй 12-річній дочці, яка відпочиває з нею ж.

Відзначимо, раніше настільки ж бурхливій нарузі піддалася фотографія, на якій балерина продемонструвала свій шпагат на даху готелю.

animalba @ dyrdinav що ти жереш, що мозок твій не працює?
gulia_000 Ідіотка
shevliakovaolga Так йопрст ... знову ...
nataliaraud Господи, врозуми цю "даму"!
svet834 Ну, не на шпагат дивишся відразу. В лосинах шпагат захоплює, а тут викликає незручність за Настю ..., пишуть передплатники сторінки Волочкової.

Не меншій критиці піддався і відеоролик, який Волочкова записала, очевидно, рекламуючи турецький готель, у якому вона відпочиває. На задньому плані у балерини стоять підношення від закладу, які, як припустили деякі читачі, вона "відпрацювала".

Читайте АСН в Google News