"Діаспора Чечні": Що знайшли користувачі соцмережі на молодика, який побив Найєма

02.05.2018, 10:32

Поки поліція тільки готується обрати запобіжний захід для трьох молодиків, причетних до конфлікту на дорозі з нардепом Мустафою Найємом, а четвертий учасник і зовсім втік за кордон, користувачі соціальних мереж по фотографії і прізвищам давно встановили - про кого йдеться.

Всю інформацію користувачі збирають в коментарях під постами Масі Найєма - брата нардепа. Отже, швидше за все мова йтися про Магомеда-Аміна Саїтова, який очолював шайку, що напала на депутата і безпосередньо бив його.

Саїтов є одним із засновників промоутерської компанії "Бум-бокс Промоушнс". Двоє інших - його брат Муса Саїтов і Магомед Дончаєв, який також є помічником глави ВГО "Діаспора чеченського народу" і директором BoomBox Promotions.

BoomBox Promotions представляє інтереси декількох боксерів, серед яких Хусейн Байсангуров - володар поясів Міжнародного чемпіона за версією IBF і Континентального чемпіона WBA. Дядько Хусейна - керівник "Діаспори" Данило Гончаров.

Також Магомед-Амін Саїтов є засновником ТОВ "Релакс-Компані". Його брат - Муса Саїтов є бенефіціаром низки компаній і власником заміського комплексу "Ліпота" під Києвом.

Також користувачі вказують на демонстративне використання в номерах обох авто цифри "95" - номер російського регіону Чечні.

Читайте АСН в Google News