Не всунулись: з'явилося відео з причиною бійки між Найємом і автохамами

01.05.2018, 07:46

У мережі з'явилося відео, на якому зрозуміла причина скандалу, який переріс в бійку трьох осіб "кавказької зовнішності" з народним депутатом Мустафою Найємом. Відео показала "Українська правда". На ньому видно як джип-кубик, порушивши ПДР намагається проїхати прямо по смузі, призначеній для повороту наліво.

У той же час "всунутися" в потрібний ряд йому заважає автомобіль Найєма. Обидві машини зупиняються і з кубика вискакує один з нападників на нардепа. Нагадаємо, бійка сталася 30 квітня в 17:30 в центрі Києва.

Проїзд по зустрічній смузі і виїзд на перехрестя з не призначеної для цього смуги - найпоширеніше порушення правил дорожнього руху в Києві. Поліція вкрай рідко карає за них нахаб і ти хто "поспішають", але водії, які їдуть в сусідніх смугах можуть "покарати" хама - затиснути його між рядів або не дати можливості влізти в ряд.

Нагадаємо, нападниками виявилися Саітов Ахмед Абубакарович, 14.01.1999 р.н.; Саітов Магомед-Саліх Аргуєвич, 28.10.1996 р.н.; Умал Тімербілатов Русланович, 28.08.1996 р.н.  Вони зламали нардепу щелепу і завдали ще кілька травм. Найєму довелося робити операцію.

Читайте АСН в Google News