Молодий коханець моделі Хайді Клум виявився одруженим

30.04.2018, 14:55

Молодий залицяльник 44-річної моделі Хайді Клум виявився одруженим. 28-річний учасник рок-групи Tokio Hotel Томі Каулітц все ще не розлучився зі своєю дружиною.

Незважаючи на те, що Том Каулітц і його дружина Ріа Зоммерфельд подали на розлучення в 2016 році, вони як і раніше одружені, передає американський новинний портал Radar. Причиною розлучення став розгульний спосіб життя музиканта, який не раз зраджував дружині.

«Том любить розважатися. Зради є невід'ємною частиною його життя, а Ріа не могла цього терпіти. Він незрілий. Йому постійно потрібно розважатися, як якійсь дитині», - повідомляє джерело порталу.

Клітці обіцяв фінансову допомогу дружині, яка зараз вчиться в Каліфорнійському університеті в Лос-Анджелесі, США, проте не надавав її. Том говорить, що у нього немає грошей, але це неправда, - стверджує джерело.

Бойфренд Хайді Клум 28-річний учасник рок-групи Tokio Hotel Томі Каулітц все ще не розлучився зі своєю дружиною.

Незважаючи на те, що Том Каулітц і його дружина Ріа Зоммерфельд подали на розлучення в 2016 році, вони як і раніше одружені, передає американський новинний портал Radar. Причиною розлучення став розгульний спосіб життя музиканта, який не раз зраджував дружині, передає Ukr.Media.

«Том любить розважатися. Зради є невід'ємною частиною його життя, а Ріа не могла цього терпіти. Він незрілий. Йому постійно потрібно розважатися, як якійсь дитині », - повідомляє джерело порталу.

Каулітс  обіцяв фінансову допомогу дружині, яка в даний момент отримує ступінь в Каліфорнійському університеті в Лос-Анджелесі, США, проте незабаром передумав.

«Зараз Том говорить, що у нього немає грошей, але це неправда», - стверджує джерело.

44-річна німецька модель Хайді Клум оголосила про відносини з учасником рок-групи Tokio Hotel Томом Каулитц в березні 2018 року. З тих пір папарацці не раз бачили пару на вечірках і відпочинку. Крім цього, Клум і Каулитц часто відвідують світські заходи разом.

Читайте АСН в Google News