Остання доба АТО: 47 обстрілів і два поранених українських воїна

30.04.2018, 08:00

За минулу добу російсько-окупаційні війська вчинили 47 обстрілів позицій українських захисників, повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в соціальній мережі. Зокрема, на Луганському напрямку, із забороненої мінського угодами 122 мм артилерії противник вів вогонь по нашим укріпленням поблизу Причепилівка, а з 82 мм мінометів - в районі Новозванівка. Крім цього, міномети калібру 82 мм, гранатомети різних систем і зенітну установку агресор застосував по захисникам Новгородського, а стрілецька зброя - двічі захисників Станиці Луганської.

На Донецькому напрямку з 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї окупанти обстріляли захисників Авдіївки і Шахти «Бутівка». Крім цього, з різних видів піхотного озброєння - гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - вогонь вівся по нашим опорних пунктах поблизу Водяного, Мар'їнки, Красногорівка, Павлополя, Дослідного, Кам'янки, Широкино, Пєсков, Невельського і Лебединського. Також в районі Водяного агресор застосував протитанковий ракетний комплекс.

В результаті ворожих обстрілів один український воїн отримав поранення. Ще один наш військовослужбовець - отримав бойове травмування. Постраждалих захисників доставлено в лікувальні установи і надана кваліфікована медична допомога.

Читайте АСН в Google News