Вчені визнали, що в лікуванні артриту допомагає харчова сода

27.04.2018, 10:43

Учені з американського університету знайшли простий і доступний спосіб, щоб перемогти артрит. Вчені з'ясували, що в лікуванні артриту допомагає харчова сода.

Дослідники з Університету Джорджії поставили собі за мету - знайти доступний і ефективний спосіб, який може допомогти людям в домашніх умовах полегшити своє самопочуття при артриті. За словами медиків, в цьому допоможе проста харчова сода, яка є на кухні буквально у кожної людини.

Експерти стверджують, що потрібно взяти добову норму соди і зробити з неї спеціальний розчин. Дуже важливо не переборщити з содою, щоб не нашкодити організму. Дослідники з'ясували, що сода здатна зняти запалення в суглобах і полегшити самопочуття пацієнтів.

Лікування харчовою содою - ефективна і доступна альтернатива традиційним методам. Гідрокарбонат натрію володіє великою кількістю корисних для організму властивостей: знеболювальною, протизапальною, антибактеріальною.

Використовувати гідрокарбонат натрію для лікування суглобів можна строго після консультації з лікарем. Застосовують засіб по-різному:

- всередину;
- у вигляді компресів;
- додаючи в ванни.

Читайте АСН в Google News