Прокидаєтеся ночами в один і той же час? Ось що це означає

25.04.2018, 20:45

Чи помічаєте ви за собою те, що кожну ніч ви прокидаєтеся в один і той же час? Якщо ви виявили таку закономірність, це може бути пов'язано з тим, що ваш організм намагається відправити вам повідомлення. Китайська медицина з цього приводу говорить, що в різний час доби енергія проходить через певний меридіан вашого тіла. Ці меридіани подібні каналам, що направляють енергію в різні органи. Коли канали заблоковані, енергія застоюється, і це заважає вашому сну і будить вас посеред ночі. Якщо ви систематично прокидаєтеся ночами, це вказує на дисфункцію відповідного меридіана і органу.

Між 21-00 і 23-00

Це час, коли більшість з нас намагається заснути. Якщо у вас це не виходить, можливо, ваше тіло занадто напружене і підсвідомо знаходиться в режимі «бийся або тікай». Ви також можете виявити, що саме в цей період вас особливо потужно долають ваші страшні або тривожні думки, і ви підсвідомо відчуваєте загрозу і небезпеку. Це той час доби, коли енергія працює для підтримки вашої імунної системи, тому, якщо ви відчуваєте себе дискомфортно і відчуваєте проблеми зі сном, спробуйте вимовити позитивні мантри, щоб відчути себе в безпеці. Заспокойте свій розум.

Між 23-00 і 1-00
Протягом цих двох годин активується меридіан, який «обслуговує» ваш жовчний міхур. Заблокована енергія може вказувати на те, що ви занадто засуджуєте себе або інших: наприклад, ви дуже розчаровані близькою або коханою людиною. На фізичному рівні жовчний міхур допомагає розщепленню жирів, тому не виключено, що вам необхідно відрегулювати свій раціон харчування. Щоб розслабитися в цей час, спробуйте практикувати прийняття і прощення і терпимо ставитися до себе і оточуючих.

Між 1-00 і 3-00
У цей час працює меридіан, «обслуговуючий» печінку. Цей орган відповідальний за масу функцій організму, включаючи гормональний баланс, травлення і очищення від токсинів. Таким чином, пробудження в цей період може вказувати на те, що дана область помітно ослабла. Блокування меридіана печінки також свідчить про наявність гніву, неспокою, почуття провини і люті. Спробуйте взяти на себе відповідальність за ситуацію і задуматися про те, як ви себе відчуваєте. Почніть практикувати любов і позитивне ставлення до себе.

Між 3-00 і 5-00
Це час для ваших легенів. Звичайно, ми дихаємо завжди, але в ці години легені отримують особливо сильні імпульси енергії. Щоб правильно дихати, тіло повинно розслаблятися, тому пробудження в цей час вказує на блокування і нездатність рухатися з потоком, а також банально відпускати всі емоції і відпочивати. Легені також символізують те, як ми переживаємо печаль і горе, отже, якщо ви у владі таких почуттів, то, швидше за все, будете прокидатися в цей період. Спробуйте відпустити контроль над подіями і більше довіряти потоку Всесвіту. Дихайте глибоко і заспокоюється.

Між 5-00 і 7-00
Це робота меридіана, відповідального за товстий кишечник, і пробудження в даний період теж говорить про необхідність перестати все контролювати. Товстий кишечник відповідає за очищення організму від відходів травної системи, тому якщо ви прокидаєтеся в цей час, то це ознака блокування або обмежень у вашому житті. Вам потрібно відпустити почуття провини або емоції, що обтяжують вас. Скористайтеся мантрами (афірмації), які сприяють розслабленню і позбавленню від всього непотрібного. Обов'язково потягуйтеся всім тілом і подумайте про детоксикацію і очищення свого організму.

Читайте АСН в Google News