За ідею бізнесу - безкоштовний інтернет-портал: ветеранам АТО допоможуть відкрити свою справу

24.04.2018, 13:42

В Україні стартував соціальний проект для ветеранів антитерористичної операції (АТО), які хочуть почати свою справу. Про це повідомив комерційний директор групи компаній SEOWAVE Максим Рибін на прес-конференції, передав кореспондент ASN.

"Цей проект стосується безкоштовного створення інтернет-сторінок або інтернет-сайтів для тих бізнес-ідей, які будуть подані. Суть самого проекту - чотири напрями: освіта, культура, туризм спорт і АТО", - зазначив експерт. За його словами, проект #СТАРТУЙСЬОГОДНІ розроблений для військовослужбовців, які повернулися з фронту і прагнуть відкрити свою справу.

Переможців у кожному напрямку будуть визначати шляхом жеребкування, що дозволить забезпечити чесність і прозорість. Для того, щоб спробувати свої сили, необхідно прочитати оферту, онлайн-договір, підготувати просту презентацію (1-2 слайди), а також заповнити заявку на сайті.

При цьому виконавчий директор групи компаній SEOWAVE Тетяна Аборонок додала, що гранти дозволяють отримати сайти будь-якого типу - від типового рішення до інтернет-порталу. Вона також уточнила, що на сьогодні близько 200 тис. осіб демобілізувалися із ЗСУ після участі в бойових діях.

Допомагати у вирішенні складних проблем при старті власного бізнесу в мережі інтернет будуть у рамках соціального проекту. За її словами, підтримку ветеранам - бізнесменам надає група компаній SEOWAVE і її партнери веб-студії: «Махаон», «Ідейне рішення», Web-kitchen і IT-MOKO.

Вони готові допомагати новачкам у вирішенні складних проблем при старті їхнього бізнесу в мережі інтернет в рамках соціального проекту. Нагадаємо, з початку травня відкриє двері Всеукраїнський центр реабілітації учасників АТО.

Читайте АСН в Google News