Нардепи не помітили звіту Кабміну: документ, виявляється, вже два місяці лежить у парламенті

20.04.2018, 10:58

Річний звіт Кабінету міністрів з лютого 2018 року перебуває в парламенті і доступний для ознайомлення усіма народними депутатами. Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, виступаючи з трибуни парламенту, передав кореспондент ASN. "Звіт уряду Кабмін презентував публічно 15 лютого 2018 року.

Він перебуває сьогодні в парламенті, доступний для вас, ви можете його вивчати", - зазначив чиновник. За його словами, у низці парламентських комітетів вже відбувся розгляд цього документа з конкретними цифрами і деталями.

При цьому він додав, що уряд готовий звітувати в "будь-який момент і будь-якій аудиторії". "Що ми і робимо постійно", - додав прем'єр. Також він зазначив, що сам же ввів практику щоквартального надання звіту.

Нагадаємо, засідання парламентського комітету з економічних питань, на якому планувалося розглянути звіт уряду, перенесли на червень. На думку експертів, звіт уряду міг би стати причиною його відставки, однак поки Гройсману альтернативи немає, влада не допустить відставки.

Читайте АСН в Google News