В КНДР стратили колишню коханку Кім Чен Ина

19.04.2018, 09:11
Влада КНДР публічно розстріляла близько десяти осіб, визнаних винними в поширенні порнографії і зберіганні Біблії, що строго заборонено в цій країні. Серед страчених була і колишня коханка лідера КНДР Кім Чен Ина, пише в четвер південнокорейський щоденник "Чосон ільбо".

Її звали Хен Сон Воль - вона була відомою співачкою і прикладом для наслідування. Співала дифірамби батькові Ина і йому самому. Солістку популярного в КНДР Оркестру електромузичних інструментів заарештували в минулому році.

Разом з нею були заарештовані інші члени Unhasu Orchestra, а також музиканти і танцюристи з груп Wangjaesan Light Music Band і Moranbong Band. Їм заявили, що всі вони знімалися в порнофільмах.

Вирок до страти через розстріл був приведений у виконання ще 20 серпня минулого року в присутності рідних і близьких засуджених артистів. Потім членів їх сімей відправили на заслання в трудові табори. Тільки зараз інформація про цю криваву розправу просочилася в західну пресу з найбільш закритої в світі країни.

Чутки про роман лідера КНДР Кім Чен Ина і Хен Сон Воль ходили давно. Пара нібито познайомилася ще в ранніх 2000-х. Син північнокорейського вождя закохався у співачку, коли разом з батьком відвідав концерт з її участю. Але так як батько Ина був проти таких зустрічей, вони припинилися, а співачку видали заміж за одного з офіцерів особистої охорони лідера КНДР. Але преса писала, що роман Кім Чен Ин з Хен Сон Воль тривав і після реєстрації його шлюбу.

Пік популярності Хен Сон Воль припав на 2005 рік, але в 2006 році співачка зникла з телеекранів. У березні 2012 року по телебаченню несподівано показали її виступ на концерті, присвяченому Всесвітньому жіночому дню. Судячи за зовнішніми ознаками, співачка в цей час була вагітна. З'явилися чутки, що Кім Чен Ин відновив з нею стосунки після смерті свого батька.

Влітку 2012 року світові ЗМІ помилково повідомили, що Хен Сон Воль стала дружиною Кім Чен Ина (насправді він одружився з іншою солістці ансамблю «Unhasu Orchestra» - Лі Сіль Чжу - випускницею університету імені Кім Ір Сена.

Читайте АСН в Google News