У Росії під час навчань розбився військовий літак Як-130

12.04.2018, 12:34

Учора, 11 квітня, в Росії під час навчально-тренувального польоту розбився військовий літак Як-130. Про це повідомив сайт Сегодня. Згідно з інформацією ЗМІ, аварія сталася у Волгоградській області. Екіпаж зумів відвести літак від падіння на житлові райони - той впав у полі з соняшниками.

Самі ж пілоти встигли катапультуватися до падіння літака. Зараз їхньому здоров'ю нічого не загрожує. Повідомляється також, що від удару з землею літак загорівся, а його уламки розлетілися в різні боки. 

За попередніми даними, літак впав у зв'язку з відмовою двигуна. Відео з місця падіння літака з'явилося в YouTube. Нагадаємо, вчора, 11 квітня, з'явилася інформація про катастрофу військового літака в Алжирі. За останніми даними, в катастрофі загинуло 257 осіб - 247 пасажирів літака і 10 членів його екіпажу.

Більшість пасажирів - солдати Національної народної армії з сім'ями. Літак ІЛ-76 впав рано-вранці, відразу після вильоту з аеропорту столиці держави - Алжиру.  Літак, що впав, був зібраний ще в 80-х роках минулого століття у Радянському Союзі.

Читайте АСН в Google News