Розчарувалися: половина українців не бачить гідних кандидатів на виборах

12.04.2018, 19:09

Українці розчарувалися в політиках, і тепер майже половина громадян не уявляє, за кого можна голосувати на прийдешніх виборах. Таку думку висловив політичний аналітик Дмитро Корнійчук на прес-конференції, передав кореспондент ASN.

"За великим рахунком, всі українці розчаровані у всіх політиках", - зазначив експерт. За його словами, більше 40% виборців на сьогоднішній день, згідно з соціологічними опитуваннями, не бачать, за кого голосувати.

Як пояснив Д. Корнійчук, значна частина ряду політичних сил ніколи б не пройшли в парламент, якби не ті потрясіння, які пережила країна в 2014 році напередодні дострокових парламентських виборів, оскільки не є політиками. При цьому він додав, що також в суспільстві назріла антипатія до всіх гасел, які культивувалися під час Революції гідності, оскільки на них до влади прорвалися негідні люди.

Так, колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк асоціюється з непідйомним підвищенням комунальних тарифів, а президент Петро Порошенко представляється виборцям людиною, який обдурив все суспільство, обіцяючи зупинити війну і провести реформи. Нагадаємо, в березні 2019 року відбудуться чергові вибори президента, восени ж українці оберуть народних депутатів.

Читайте АСН в Google News