Типи чоловіків, з якими варто розлучитися негайно

11.04.2018, 14:24

Існують типи чоловіків, які на даний момент не налаштовані на серйозні стосунки або не створені для них взагалі. Так, знайти нормального чоловіка не просто, але ще гірше - вибрати не того і мучитися з ним усе життя. Далі - перелік хлопців, з якими варто розлучитися просто зараз. Бережіть свій час, гордість і нерви.

1. Ігнорує або не відповідає на повідомлення.

На що звернути увагу: його комунікативні звички. Він від самого початку повинен своєчасно відповідати на дзвінки та повідомлення. Якщо він змушує тебе довго чекати, а може, навіть зовсім ігнорує, порви з ним. Нічого доброго не вийде з тим, хто не може натиснути пару клавіш, щоб відповісти тобі.

2. Зрадник.

Його рівень егоїзму і етика характеризуються низькою мораллю, звички - як у дешевого торгаша. У нього є потреби, але не принципи. Він нічого тобі не винен, робить що хоче, вимагає свободи. Тобі потрібен чесний хлопець, який грає за правилами, а не маніакальний егоїст.

3. Не вміє залагоджувати суперечки.

На що звернути увагу: його темперамент. Будь насторожі, якщо він легко зривається або просто не хоче нічого обговорювати. Хороший хлопець буде цікавитися твоїми переживаннями, буде слухати тебе і прагнути розв'язати конфлікт.

4. Той, у якого погані манери чи немає романтики.

Дивіться, чи звертає він увагу на дрібниці. Широкі жести - це здорово, але велике значення мають і дрібниці, і часом саме вони відрізняють хороше ставлення від поганого. Не варто витрачати час на хлопця, який не романтик і не джентльмен. А особливо на того, хто забуває притримати перед тобою двері або грубіянить офіціантам.

5. Завжди вагається.

На що звернути увагу: послідовність. Він егоїстичний і завжди на взводі. То він хоче тебе, то йому нудно, самотньо, то він збуджений, то пропадає безвісти, а потім ти не потрібна йому зовсім. Якщо він не послідовний у своїх словах і ділах, якщо ваші відносини не розвиваються, розлучайтеся - бо це буде тривати вічно.

6. Ледар.

На що звернути увагу: як швидко він перестає прагнути. Все з часом починають лінуватися в стосунках. Але як швидко це відбувається з ним? І як швидко згасне іскра в його зусиллях завоювати тебе?

7. Той, чиє життя у повному безладі.

На що звернути увагу: як він будує свою кар'єру. Зазвичай робота і професійна діяльність - пріоритет для чоловіків. І якщо у нього немає постійного місця роботи або навіть роду діяльності, значить, ймовірно, він такий же невизначений і в інших сферах життя.

8. Той, якому важливіше його робота, ніж ти.

На що звернути увагу: баланс інтересів. Так, йому потрібна робота, яка приносить дохід і впливає на його самооцінку. Але не треба перебільшувати: з трудоголіком нормальних відносин не побудуєш. Якщо він хоче бути з тобою, він буде знаходити для тебе час.

9. П'яниця.

Так, алкоголь може розрядити обстановку і розвеселити. Тільки якщо ти знаєш, коли зупинитися, перш ніж це стане вже невесело. Якщо він не вміє себе контролювати у випивці - втікай.

10. Не готовий.

На що звернути увагу: розвиток відносин. Коли люди по-справжньому відчувають один одного, їхні стосунки розвиваються, поступово доходячи до створення сім'ї.

11. Заздрісник.

На що звернути увагу: його потребу в увазі. Ми всі знаємо, що у чоловіків крихке его. Але у деяких це справжня проблема. Якщо його лякає твій успіх, якщо він применшує твої досягнення, або якщо намагається комусь щось довести, фліртуючи з іншими, він - не чоловік, він - хлопчик.

12. Дешевий тип.

На що звернути увагу: його рівень щедрості. Він платив за ваші побачення? Він не зобов'язаний бути багатим або весь час за все платити, але спочатку він повинен хотіти показати тобі, що він може і хоче забезпечити тебе.

Читайте АСН в Google News