Звіт Гройсмана вже нікого не цікавить. В АП хочуть змін у складі Кабміну - експерт

04.04.2018, 17:28

Прем'єр-міністру Володимиру Гройсману не дадуть відзвітувати про роботу уряду, оскільки в Адміністрації президента України будуть наполягати на швидких замінах у Кабміні. Таку думку висловив директор інформаційно-політичного центру "Перспектива" Павло Рудяков на прес-конференції, передав кореспондент ASN.

"У передбачені терміни звіту уряду не буде. З одного боку, це підвішує і самого Гройсмана", - зазначив політолог. За його словами, сам Гройсман піде на переформатування в складі Кабміну, на яких наполягає АПУ, оскільки його особисті позиції досить слабкі і рейтинг не дозволяє займати більш сильну позицію.

При цьому він додав, що не тільки опальна Уляна Супрун повинна претендувати на "виліт" зі складу уряду, але і міністр соціальної політики Андрій Рева, і міністр освіти Лілія Гриневич, які також провалили реформи у ввіреній їм галузі. Нагадаємо, згідно з інформацією ЗМІ, Адміністрація президента готує переформатування уряду, наполягаючи на заміщенні 4 міністрів. Нібито знайшлися кандидатури і на крісло самого прем'єр-міністра.

Читайте АСН в Google News