З початку року Тимошенко прогуляла майже 95% голосувань у Раді

03.04.2018, 16:17

З початку 2018 року лідер фракції "Батьківщина" пропустила 94,6% голосувань у Верховній Раді України. Такі дані були отримані в ході моніторингу, проведеного Комітетом виборців України (КВУ), передав кореспондент ASN.

Так, повідомляється, що протягом січня-березня лідер "Батьківщини" натиснула одну з кнопок на панелі в сесійній залі всього 52 рази з 962 голосувань. Причому, за даними КВУ, в січні політик не голосувала жодного разу, в лютому проголосувала 20, а в березні 32.

Також зазначається, що з початку 2018 року відбулося 30 пленарних засідань, 15 з них Тимошенко пропустила з невідомих причин, ще 6 були пропущені через хворобу. Всього народний депутат була письмово зареєстрована на 9 пленарних засіданнях.

Нагадаємо, за інформацією аналітика Тараса Чорновола, в ніч з 20 на 21 березня Юлія Тимошенко полетіла до Ізраїлю. На його думку, народний депутат прилетіла на зустріч із збіглим олігархом Ігорем Коломойським. На думку Чорновола, після провалу Савченко слід очікувати найближчим часом нових дуже серйозних хвилювань у країні

Читайте АСН в Google News