На Донбасі за добу 44 рази відкривали вогонь, загинув український військовий

26.03.2018, 07:29

У зоні АТО на Донбасі за добу загинув один український військовий, ще один в бою з російськими терористами отримав травму. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Протягом останньої доби бойовики провели 44 обстріли позицій ЗСУ, причому стріляли з мінометів, танка, БМП, кулеметів і стрілецької зброї. Так, вогонь вівся біля Дослідного, Лебединського та Широкино, а також біля Пісок. Міномети терористи застосовували біля Талаківки, гранатомети - під Авдіївкою, Богданівкою, Новотроїцьким, Водяним і шахтою Бутівка, з великокаліберних кулеметів стріляли по позиціях ЗСУ біля Верхньоторецька і Павлопіля.

Тільки 2 обстріли відбулися на Луганському напрямку. Тут обстріляли пости в Новгородському і Троїцькому.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко заявив, що Росія зараз намагається перемістити епіцентр гібридної війни з Донбасу до Києва. «Чим менше бойових дій на Донбасі, тим більше активність ворога у нас в тилу. Агресор наполегливо намагається змістити епіцентр гібридної війни до серця України, а серце – це наша давня столиця, красень Київ», - сказав глава держави.

Читайте АСН в Google News