Глушкова задушили повідцем для вигулу собак

17.03.2018, 12:05

Соратника загиблого в Англії російського олігарха Бориса Березовського Миколу Глушкова могли задушити собачим повідцем. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Independent.

Як повідомляється, цю версію британські слідчі, яким було доручено розслідувати справу про вбивство 68-річного Миколи Глушкова в його власному будинку в Лондоні, розглядають як основну.

Нагадаємо, 13 березня в Лондоні був виявлений мертвим бізнес-партнер Бориса Березовського Микола Глушков. Після цього з'явилося повідомлення британської поліції про те, що росіянин був задушений. За даними поліції, зараз немає свідчень того, що смерть Миколи Глушкова і замах 4 березня на Сергія Скрипаля можуть бути пов'язані, але це вбивство внесе додаткову напруженість у британсько-російські відносини.

У 1990 роки Микола Глушков працював у державній авіакомпанії «Аерофлот». У 1999 році його звинуватили у відмиванні грошей і великому шахрайстві. Він п'ять років провів у в'язниці і був звільнений у 2004 році. Останні роки Микола Глушков проживав у Лондоні, де отримав політичний притулок.

Читайте АСН в Google News