Нікіта Міхалков дуже сильно вдарився головою

15.03.2018, 15:10

Внесений до списку нев'їзних до України російський режисер Нікіта Міхалков потрапив до лікарні в Нижньому Новгороді. Про це повідомляє агентство міських новин «Москва». «Дійсно, він послизнувся і впав. Було прийнято рішення провести медичне обстеження», - заявили в прес-службі режисера. Там відзначили, що серйозних пошкоджень не виявлено, і Михалков вирішив продовжити робочу поїздку і взяти участь у всіх запланованих зустрічах.

«Так, я впав, дуже слизько було, коли виходили з машини. Нормально, як бачите. Мені просто зробили перев'язку, заклеїли, зробили МРТ, щоб не було гематом, тому що я сильно вдарився головою », - сказав пізніше сам Міхалков.

Нагадаємо, 12 березня в Москві після тривалої хвороби помер режисер, актор, художній керівник МХТ імені Чехова Олег Табаков. Артистові було 82 роки. Табаков потрапив до лікарні ще 27 листопада 2017 року. Як виявилося пізніше, Олег Табаков нічого не заповів своїм дітям. Як виявилося, старший син ще кілька років тому покинув батька, серйозно з ним посварившись.

Читайте АСН в Google News