Жінки назвали умови для ідеального сексу

14.03.2018, 10:52

В результаті проведених досліджень сексологи прийшли до висновку про те, що для жінок вкрай важлива не тривалість любовних утіх, а саме "якість виконаної роботи" з боку партнера. Фахівці також озвучили головні умови для жінок, щоб секс із часом вони вважали ідеальним, передає Ukr.Media.

Відмінною рисою для жінок є той факт, що заздалегідь сценарій майбутнього сексу вони не в змозі запропонувати і відразу ж після статевого акту оцінити його також не можуть. Головним для жінок є відчуття, отримані від сексуальних утіх, де важлива роль відводиться партнеру.

Жінки віддають перевагу красивій фігурі. Багато хто також не переносить так званий «пивний живіт». Саме цей фактор може зіпсувати все враження від сексу, навіть якщо вміння чоловіки при цьому вельми нетривіальні.

Незважаючи на те, що в побуті досить популярна думка про те, що розмір не має значення, жінки насправді так не вважають. Статевий член чоловіка має бути середнього розміру, не надто тонким і не дуже об'ємним. Природно, найголовнішим критерієм ідеального сексу жінки вважають оргазм, до якого здатний довести їхній партнер. Яким би віртуозним не був  статевий акт, якщо оргазму не було - жінці він не сподобається, навіть якщо вона буде стверджувати зворотне, щоб не образити партнера.

Читайте АСН в Google News