Пєсков відповів на слова Путіна про його "пургу"

12.03.2018, 14:50

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков вважає критику з боку Володимира Путіна "нормальним робочим процесом". На зустрічі з журналістами в Кремлі сьогодні Пєсков зізнався, що його "робота з президентом завжди супроводжується критикою", передає ТАСС.

"Критика буває іноді більш напруженою, іноді менш напруженою", - додав він. Відповідаючи на запитання про те, чи завжди Пєсков у своїх публічних коментарях викладає точку зору Кремля чи іноді висловлює власну думку, він заявив, що приватну думку ніколи не викладає в ділових коментарях.

Нагадаємо, раніше Путін дав велике інтерв'ю американському телеканалу NBC. В одному з запитань журналістка запитала Путіна, що означають слова Андрія Крутських, радника Кремля з питань кіберпростору, в лютому 2016 року. Той, виступаючи на Форумі з питань міжнародної безпеки, заявив: «Я попереджаю вас: ми зараз знаходимося на порозі того моменту, коли ми будемо на рівних говорити з американцями в інформаційному просторі».

На це Путін обурився, що не відповідає за всі слова всіх своїх чиновників. І привів за приклад Пєскова, "який теж часто несе пургу".

Читайте АСН в Google News