Під Радою вилучено 9 гранат, коктейлі Молотова і димові міни

03.03.2018, 14:09

Вранці 3 березня в ході проведення слідчих дій в наметовому містечку під будівлею Верховної Ради правоохоронці вилучили дев'ять гранат РГД-5, запали до гранат, «коктейлі Молотова» і п'ять димових мін. Всі вилучені речові докази направлені на експертизу, повідомляє прес-служба Нацполіції України.

«Вранці 3 березня на підставі рішення суду працівники поліції проводять слідчі дії на вулиці Грушевського в Києві біля будівлі Верховної Ради. Процесуальні дії проводяться в рамках кримінальних проваджень. На вимогу слідчих був забезпечений доступ правоохоронців на територію наметового містечка біля парламенту. Однак активісти вчинили непокору вимогам правоохоронців і завдали травми працівникам поліції. У госпіталь МВС для надання допомоги доставлені четверо поліцейських», - сказано в повідомленні.

Були затримані і доставлені у відділи поліції більше 100 осіб, які чинили опір правоохоронцям. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 345 КК України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Читайте АСН в Google News