Наметове містечко під Радою зачистять до кінця дня. Периметр вже оточено

01.03.2018, 12:45

Під Верховною Радою сьогодні зачистять наметове містечко, яке півроку тому розбили прихильники Міхеїла Саакашвілі. Про це ASN повідомило джерело в МВС. Водночас офіційно в поліції наміри знести наметове містечко заперечують.

Зараз периметр навколо містечка оточений і всередину не впускають сторонніх, передає кореспондент ASN. Ситуація у містечку поки що спокійна, проте навколо нього і навколо парламенту сконцентровано незвично велику кількість спецназу і поліції.

Також біля двох входів до наметового містечка стоїть по "автозаку" і по пожежній машині. Всі входи і виходи у наметове містечко завалені колодами, палицями, камінням і шинами. Поліція настійно рекомендує водіям прибрати автомобілі на під'їздах до парламенту. Фото: ASN.

Також у готелі "Київ" біля парламенту помічено велику кількість поліцейських. Біля будівлі комітетів Верховної Ради стоїть два автобуси з правоохоронцями всередині.

На території наметового містечка перебуває до трьох десятків протестувальників. Вони одягли каски і взяли в руки дерев'яні палиці. На запитання журналістів: з якою метою? - відповідають, що надійшла команда готуватися до штурму.

Читайте АСН в Google News