Традиції росЗМІ: дикі фанати ЦСКА в Афінах перетворилися на "жертв" Правого сектора

16.02.2018, 16:14

Увечері, 15-го лютого, грецьке видання Newsbeast опублікувало інформацію про напад фанатів московського ЦСКА на уболівальників київського "Динамо". Однак російські медіа влаштували справжню істерику навколо бійки фанатів в Афінах. ЗМІ у всіх публікаціях і репортажах називають українських фанатів неонацистами або членами "Правого сектора", а також стверджують, що це українці були призвідниками бійки.

"Правосеки" напали на "мирних" росіян в Афінах!" - рясніють російські заголовки. У той час як ситуація була зовсім протилежною - вчора ввечері перед матчем 1/16 фіналу Ліги Європи російські фанати напали на фанатів київського "Динамо".

Від агресивних росіян наші вболівальники спробували сховатися в місцевому барі, проте ті буквально вдерлися до приміщення. На щастя, під час бійки ніхто не постраждав, в результаті кілька російських фанатів були заарештовані. Однак, російська преса проявила "патріотизм" у кращих традиціях свого жанру - спотворила ситуацію і подала цей інцидент ніби росіяни стали жертвами "Правого сектора".

Тим часом очевидці і російські навколофутбольні групи в соціальних мережах повідомляють, що росіяни приїхали до Афін спеціально, щоб влаштувати "махач" з фанатськими угрупованнями української команди, повідомляє ТСН.

Одна зі сторінок ультрас виклала відео бійки біля бару, на якому видно, що одні люди намагаються сховатися в барі, утримуючи двері.

Читайте АСН в Google News