Забивали, як худобу, на очах один у одного. Аброськін розповів страшні подробиці вбивства родини на Донеччині

15.02.2018, 19:15

Національна поліція затримала третього підозрюваного в скоєнні потрійного вбивства в Донецькій області, яке сталося в грудні минулого року. Раніше були затримані ще двоє підозрюваних. Всі вони є бійцями батальйону "Донбас" написав на своїй сторінці в соцмережі перший заступник голови Нацполіціі В'ячеслав Аброськін.

Він розповів страшні подробиці розправи над людьми, метою якої було заволодіння матеріальними цінностями. Також за словами Аброськіна, третій підозрюваний ховався на дачі в садовому товаристві, а з будинку виходив тільки в місцевий храм. Аброськін вказав, що за весь час служби не бачив такої жорстокості та звірства.

"Злочинці так знущалися над мирними жителями нашої країни. Їх важко назвати просто злочинцями, це покидьки. Постраждалих вбивали по звірячому, як худобу. Поставили на коліна всіх трьох, змусили читати молитву і по черзі, на очах один одного, вбивали. Це стало відомо з початкових свідчень затриманих. За свідченнями цих покидьків, вони отримали здобич 40 000 гривень", - написав Аброськін.

Читайте АСН в Google News