Новий глава ПриватБанку розповів про свої найближчі плани

09.02.2018, 19:38

Чех Петр Крумханзл, котрий був призначений на посаду глави "ПриваБанка", має намір залучити до управління своїх колишній співробітників. Про це він заявив на прес-конференції в Дніпрі, пише Страна.ua.

"Не виключаю, що приведу своїх колег, фахівців, які працюють в цій сфері. Чому? Тому що є дуже серйозні завдання, питання і ці питання повинні вирішувати люди світового рівня", - повідомив новий глава "Приватбанку".

У найближчих планах Петра Крумханзла поліпшення показників в націоналізованому Приватбанку, який завершив свій минулий фінансовий рік зі збитками майже в 23 мільярди гривень.

Відзначимо, що Крумханзл займається айкідо і математик, родом з Чехії. У 1989 році він закінчив у Празі Карлов університет.

У період з 2004 по 2008 рік був співробітником чеського Raiffeisenbank (операційним директором). З 2008 по 2011 почав працювати в Україні, будучи операційним директором "Райффайзен Банку Аваль".

З 2011 по 2013 обіймав посаду в компанії Interim Management & Consulting. З 2013 по 2016 рік очолював операційний відділ у словенському філії, що представляє австрійську компанію Heta Asset Resolution. Останнім місцем роботи новоспеченого глави Приватбанку був китайський Home Credit China.

Читайте АСН в Google News