Затримано банду, яка проводила незаконні оборудки з нерухомістю в Києві

06.02.2018, 21:17

У Києві співробітники СБУ затримали угруповання, яке проводило незаконні оборудки з нерухомістю. Про це повідомили в прес-центрі спецслужби.

До складу угруповання входили семеро киян, очолював банду раніше судимий місцевий «кримінальний авторитет». Для переоформлення житла на підставних осіб зловмисники використовували підроблені доручення і вносили неправдиві дані в систему Державного реєстру прав на нерухоме майно.

За 2017 рік бандити провели відчуження кількох житлових і нежитлових об'єктів нерухомості в центральних районах Києва. Організатора групи затримали за місцем тимчасового проживання в Голосіївському районі столиці.

Під час обшуків у фігурантів справи правоохоронці вилучили підроблені печатки юридичних осіб, паспорти громадян України і незаповнені нотаріальні бланки. Також знайшли саморобну вогнепальну зброю, більше трьохсот патронів калібру 7,62 мм і спеціальні технічні засоби для зняття інформації.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 і ч. 2 ст. 190 КК України. Вирішується питання про оголошення затриманому і іншим фігурантам справи про підозру у вчиненні злочину і обрання запобіжного заходу.

Читайте АСН в Google News