Пасинку Фірташа оголосили про підозру

30.09.2015, 11:16

Сергію Калиновському - синові колишньої дружини олігарха Дмитра Фірташа - оголосили про підозру, він перебуває в СІЗО. Про це повідомили в прес-службі МВС України.

«Під час допиту Калиновському було оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - сказано в повідомленні.

Згідно із санкцією статті, Калиновському загрожує тюремний строк до десяти років. Наразі колишньому пасинку Фірташа обирають запобіжний захід. Калиновський перебуває в одному з СІЗО столиці.

Сергія Калиновського затримали нові патрульні поліції за рух по зустрічній смузі в Дарницькому районі Києва. Він не надав документів, а лише свідоцтво про реєстрацію Porshe Cayene на ім'я Тетяни Лойко. Калиновського поліцейські впізнали завдяки селфі у соцмережі.

Нагадаємо, що пасинка Фірташа звинувачують у тому, що в травні 2007 року він на BMW зіткнувся з припаркованими «Жигулями». Тоді в аварії загинули дві людини.

Читайте АСН в Google News