Депутат міськради Полтавщини організував злочинне угрупування, причетне до вбивства

06.02.2018, 11:17

У Полтавській області працівники поліції знешкодили угруповання, до складу якого входили чотири людини. Організаторів ОЗУ був депутат Миргородської міськради. Про це інформує  прес-центр прокуратури області.

«Троє зловмисників були затримані, стосовно них обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Один із злочинців у зв'язку з приховуванням від органів досудового розслідування був оголошений у розшук», - сказано в повідомленні.

Дії угруповання кваліфіковані за ст. 28 ч. 3, ст. ч. 2 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб, а також для залякування потерпілого або інших осіб, або таке, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Їм загрожує до 10 років позбавлення волі. У липні минулого року на ґрунті неприязних відносин, які виникли через розбіжності в політичних поглядах щодо соціально-економічного розвитку міста, учасники ОЗУ завдали тілесних ушкоджень депутату Миргородської міськради 7 скликання Олегу Супруненко, від яких той помер.

У вересні 2017 року поліція у справі про смерть депутата затримала трьох людей. Була інформація, що за звинуваченням у вбивстві також був затриманий депутат Миргородської міськради Хачатур Хачатрян.

Читайте АСН в Google News