Зрада: Руслана різко прокоментувала концерти наших зірок в Росії

02.02.2018, 20:02

Гроші не є важливішими за безпеку України і виступи українських зірок на сценах країни-агресора можна розцінювати як зраду. Про це в коментарі Укрінформу заявила співачка Руслана Лижичко. Вона також підтримала ідею впровадження законопроекту щодо виступів українських артистів в Росії і на окупованих територіях.

"Це не питання музики, це не питання шоу-бізнесу, це навіть не питання українсько-російських відносин. Це питання елементарної поваги до себе. Якщо є питання про безпеку країни, зраду країни, то ми повинні це озвучувати. Цей законопроект, в тому числі, показує, що правильно, а що - ні, і не треба шукати компроміси. Є питання зради, а я особисто сприймаю це як зраду", - заявила відома співачка.

Нагадаємо, законопроект про виступи українських артистів в Росії ініціював віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко. У ньому пропонується ввести 20% збір з усієї виручки за квитки на концерти виконавця, що потрапив в списки непатріотичних гастролерів. Зібрані кошти Кириленко запропонував направляти на потреби армії України.

Читайте АСН в Google News