Міноборони розповість про події в Іловайську після завершення воєнних дій

29.09.2015, 12:24

Міністерство оборони оприлюднить інформацію про події в Іловайську, донецькому аеропорту та Дебальцевому після закінчення війни. Про це в ефірі одного з телеканалів повідомив директор департаменту соціальної та гуманітарної політики Міноборони Валентин Федичев.

«Щодо подій в Іловайську, в донецькому аеропорту та Дебальцевому. Ще не настав час, щоб ми розповіли про все, бо триває війна», - зазначив він.

Федичев наголосив, що це не лише позиція України та військових журналістів.

«У найбільш демократичній країні світу - США - те, що ми з вами бачили під час подій в Іраку, воно частково монтувалося ще до початку війни, такі закони війни», - сказав він. Представник Міноборони зазначив, що тоді події, з моменту яких не минуло чотирьох діб, на екрани не подавалися: «Це пов'язано з життям людей».

Нагадаємо, що 3 вересня 2015 року головний військовий прокурор Матіос пояснив, чому в різних звітах відрізняються дані про загиблих під Іловайськом.

Також повідомлялося, що вчора під час виступу на засіданні Генеральної асамблеї ООН перед президентом Російської Федерації Володимиром Путіним активісти з України вивісили прапор з Іловайська.

Читайте АСН в Google News