Усик: Це були найважчі 12 раундів в моїй кар'єрі

28.01.2018, 11:38

Пізно ввечері 27 січня в Ризі в рамках півфіналу Всесвітньої боксерської суперсерії пройшов чемпіонський бій між українським боксером Олександром Усиком і боксером з Латвії Майрісом Брієдісом. За підсумками всіх 12 раундів судді віддали перемогу українському боксеру, який об'єднав титули чемпіона WBO і WBC у важкій вазі.

Олександр Усик прокоментував свою перемогу над Майрісом Брієдісом, яка дозволила йому вийти в фінал Всесвітньої боксерської суперсерії. «Визначальним фактором у цій важливій перемозі стала опозиція спортсмена. Якісний бокс, який показав Майріс Брієдіс. Це були найважчі 12 раундів, які я проводив. Ми обов'язково зробимо з цього висновки і будемо готуватися до фіналу Всесвітньої боксерської суперсерії. Я особисто буду присутній 3 лютого в Сочі на другому півфіналі. Упевнений, що переможе найсильніший», - сказав Усик.

У фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії Олександр Усик може об'єднати всі титули дивізіону в протистоянні з найсильнішим боксером другого півфіналу турніру, в якому за звання чемпіона за версіями IBF і WBA битимуться росіянин Мурат Гассиев і кубинець Юніер Дортікос.

Читайте АСН в Google News