Обвинувачення вимагає для глави Аудиторської служби заставу в розмірі - 1 млн 816 грн

25.01.2018, 11:26

Звинувачення вимагало запобіжний захід для голови Державної аудиторської служби Лідії Гаврилової утримання під вартою з можливістю виходу під заставу в 1 млн 816 тис. грн. Про це повідомляє ASN.
 
Солом'янський районний суд зараз заслуховує аргументи обвинувачення та захисту голови Державної аудиторської служби Лідії Гаврилової, яка підозрюється у незаконному збагаченні.
 
"Нам потрібен такий запобіжний захід, щоб ми могли проконтролювати обвинувачену Гаврилову. І, на нашу думку, це може бути застава. Про особисте зобов'язання говорити в цьому разі не може йтися. Це питання не того польоту! Якщо говорити про заставу, то це 1 млн 816 грн - і це сума, на наш погляд, абсолютна адекватна. Для обвинуваченої ця сума є абсолютно нормальною. Вона її в змозі сплатити", - заявив обвинувач.
 
Також сторона звинувачення зазначила, що в разі процесуальних порушень або відмови співпрацювати зі слідством, звинувачення вимагатиме перегляду запобіжного заходу у бік посилювання. Нагадаємо, САП і НАБУ 23 січня повідомили Лідії Гаврилової про підозру у незаконному збагаченні на суму 10 млн гривень і декларування недостовірних даних.

Читайте АСН в Google News