Як Путін топив у собі сатану. Вперше росіянам показали водохресне купання їхнього президента

19.01.2018, 11:53

Вперше за весь час перебування Володимира Путіна на посту президента Росії пресі дозволили знімати його водохресні купання. Через це точно невідомо, чи дійсно Путін щорічно купався в святій воді на свято. Принаймні прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков стверджує, що це відбувалося щороку. Путін пірнув в ополонку вчора ввечері, після поїздки в Санкт-Петербург він заїхав в чоловічий монастир Ніло-Столобенська пустинь у Тверській області.

Перед купанням Путін недовго побув на святковій літургії, перед якою поцілував ікони, мощі і поставив свічку. Коли Путін ставив свою свічку, інша, встановлена ​​кимось раніше, саме тієї миті різко відхилилася від Путіна. Однак священик, який ходив скрізь за Путіним, швидко упіймав її і поставив на місце.

Під час купання Путін сказав комусь, що йому не холодно. При цьому скільки саме він пробув у воді, невідомо - офіційна преса змонтувала відео так, що повністю голяка Путіна на відео немає, а у воду він лише один раз занурився. Нагадаємо, Іоанн Златоуст, за біблійною легендою, говорив, що все живе на землі радіє в день Водохрещі, один тільки диявол плаче, бачачи купіль, у якій потоне його могутність.

Читайте АСН в Google News