Подружжя в США утримувало в рабстві 13 власних дітей

16.01.2018, 12:12

Поліція Каліфорнії заарештувала подружжя, яке утримувало в ув'язненні 13 власних дітей. Батьками-нелюдами виявилися 57-річний Девід Аллен Терпін і 49-річна Луїза Анна Терпін.

Як повідомляє DW, страшна правда про подружжя розкрилася, коли 17-річна дочка зуміла втекти з дому-в'язниці і повідомити в поліцію. Коли копи прибули на місце трагедії, виявили, що деякі з полонених прикуті ланцюгами до ліжок. Нещасних тримали у смердючих затхлих кімнатах без світла. При цьому батьки не змогли дати логічного пояснення такого ставлення до дітей.

Примітно, що садисти примудрялися тримати в полоні сімох дорослих чад - їм було 18 до 29 років. Всі колишні бранці мають ознаки недоїдання. Семеро доставлені в лікарню, їм надається медична допомога. Примітно, що сусіди знали, що сім'я, яка живе поруч, - багатодітна. Однак, скільки точно у них дітей - ніхто не знав, бо ті рідко бували на вулиці.

Суд уже визначив запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю звільнення з внесенням застави розміром 9000000 доларів для кожного. Американські ЗМІ також повідомили, що батьки-рабовласники зареєстрували вдома "приватну школу", в якій навчалося шість учнів, а її директором значився батько сімейства.

Читайте АСН в Google News