Жителі Донецька міняють речі на їжу

11.01.2018, 13:11

Жителям захопленого Донецька не вистачає продуктів, тому вони міняють на них непродовольчі товари. Такі оголошення про обмін люди публікують у Мережі. Про це інформує Сегодня.

За даними видання, з 2014 року число таких оголошень зросло, що свідчить «якість життя» у псевдореспубліках. Як наголошується, люди міняють на дитяче харчування, підгузки, масло, цукор все, що є - радянські старі сервізи і книги, модну біжутерію, одяг та годинники.

«Так, віддаю все, що є, щоб дитина отримала вітаміни хоча б з банок з пюре і солодощі. Я не можу купити - грошей немає, живу на допомогу», - скаржиться одна з мешканок окупованого Донецька, публікуючи на сайті оголошення про обмін.

«Раніше я отримувала дитячу гуманітарну допомогу, великий пакет з маслом, кашами та пряниками, але ось скоро рік, як її немає. Годувати дитину треба нормально і збалансовано, а в мене не виходить. Щодо іншої гуманітарки, російської, з'ясувалося, що мене не внесли до списків і нам з дитиною ніби як нічого не належить. Доводиться міняти речі або виставляти на продаж. Або взагалі жебракувати на вулиці, але це страшна думка», - додала вона в оголошенні.

Читайте АСН в Google News