Під Лаврою в Києві проходить акція «Геть ФСБ»

08.01.2018, 17:14

Близько 30 осіб у балаклавах з організації націоналістів С14 заблокували в'їзд в печери Києво-Печерської лаври і перекрили шлагбаум. Про це повідомляє «Громадське ТБ».

Активісти тримають банер «Геть ФСБ». Між ними і правовірними, а також духовенством московського патріархату УПЦ відбулися словесні перепалки і невелика бійка.

Зазначається, що протестувальники пропустили кілька автомобілів, які не належать священикам лаври. Однак активісти почали бити по капоту автомобіль Range Rover, який намагався проїхати.

Нагадаємо, в Запоріжжі священики московського патріархату УПЦ відмовилися відспівувати загиблого 2-річного хлопчика. Мати дитини падала на коліна перед священиком - той категорично відмовився. Пізніше архієпископ Запорізький і Мелітопольський Лука похвалив священика, який зробив цей жорстокий вчинок.

Після цього, по всій Україні почалася акція проти московських попів. Під усі церкви УПЦ МП почали приносити ляльок, в пам'ять про те, що зробив священик. Однак у Запоріжжі був побитий учасник АТО, який приніс під церкву ляльку.

Читайте АСН в Google News