Батькові убитої Ноздровської і суддям Цокол і Гольник потрібна охорона - Саакашвілі

03.01.2018, 11:57

Батькові убитої юристки Ірини Ноздровськоъ, а також суддям Ларисі Цокол і Ларисі Гольник треба забезпечити охорону. Про це в Апеляційному суді Києва перед розглядом апеляційної скарги Генеральної прокуратури України на рішення суду першої інстанції про відмову в обранні запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту терміном на два місяці заявив екс-президент Грузії, лідер «Руху Нових сил» Михайло Саакашвілі, передає кореспондент ASN.

«Я хочу підтримати батька Ірини Ноздровськоъ. Я захоплювався нею, коли вона була жива... Вона встала і дуже сміливо пішла проти системи. Зараз вона мертва. Але я закликаю суспільство захистити її дочку і її батька. Бо зараз вони погрожують батькові і дочцы», - заявив він.

Саакашвілі нагадав, що система пальцем не ворухнула, щоб її захистити. «Її кров - на їхніх руках!.. Ця так звана правоохоронна система разом з бандитами займається тільки Саакашвілі. У них немає часу займатися іншим», - зазначив він.

За словами політика, так само треба забезпечити захист судді Печерського районного суду Ларисі Цокол, яка звільнила Саакашвілі, а також судді Жовтневого райсуду Ларисі Гольник, яку побило за боротьбу з корупцією оточення мера Полтави Олександра Мамая.

Читайте АСН в Google News