Гройсман: Подання на арешт Клюєва, якщо воно буде, Рада розгляне швидко

24.09.2015, 18:00

Спікер ВР Володимир Гройсман заявив, що якщо в парламент надійде подання на арешт Клюєва, то його буде розглянуто швидко. Про це спікер сказав в ефірі телеканала «112 Україна».

Поки що такого додаткового подання на Клюєва в Раді немає.

«Ми голосували про зняття недоторканності з народного депутата Клюєва. Можливо, зараз ідеться про додаткове подання про арешт Клюєва? Я думаю, що ми розглянемо це дуже швидко, але самого подання, на жаль, немає», - розповів Гройсман.

Також спікер наголосив, що є різниця між поданнями процедури зі зняття недоторканності з Клюєва і Мельничука та Мосійчука.

«Подання, яке надіслав генеральний прокурор на пана Клюєва та народного депутата, пана Мельничука, розглядалися в парламенті. Там були певні матеріали і, звичайно, не було таких матеріалів, які ми бачили тут, у стінах українського парламенту, і все було розглянуто відповідно до процедур. Хочу зауважити, що і Клюєв, і Мельничук під час розгляду перебували в залі ВР України. Народний депутат Мельничук досі працює народним депутатом України, а Клюєв після прийняття рішення зник. Я вважаю, що це величезні недоробки правоохоронної системи», - розповів Гройсман.

Читайте АСН в Google News