Депутати вимагають у четвер скасувати податкові новації для аграріїв

19.12.2017, 16:30

Депутати вимагають у четвер скасувати податкові новації для аграріїв з вивезення олійних культур. Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій відкрив вечірнє засідання, де зареєструвалися 356 народних депутатів, передає кореспондент ASN.
 
Після чого дві фракції - "Самопоміч" і "Батьківщина" - попросили перерву, яку було замінено на виступ від фракцій. Слово взяв голова фракції "Самопоміч" Олег Березюк, передає кореспондент ASN.
 
"Ми тільки-но повернулися з аграрного форуму. Такої злості, ненависті до депутатів не було давно! .. Люди, які мають 300, 500, 2-3 Га ненавидять тих, хто у них намагається забрати гроші. Аграрії не проти розвитку переробної аграрної промисловості. Але не шляхом, коли у селян забирають гроші! Тому депутати аграрного комітету сьогодні зібралися і зареєстрували проект закону - 7403 (Прим.: проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо деяких питань оподаткування податком на додану вартість операцій з вивезення за межі митної території України олійних культур). Це - ганебна помилка, коли олігархат тупо забирає гроші у селян. Ми вимагаємо внети цей законопроект до порядку денного , щоб у четвер це знущання над селянами було виправлено", - закликав він . Спікер Парубій зазначив, що "почув пропозицію фракцій".

Читайте АСН в Google News