Саакашвілі подав заяву в НАБУ проти української влади

18.12.2017, 11:08

Позбавлений українського громадянства опальний політик Міхеїл Саакашвілі подав заяву в Національній антикорупційне бюро України (НАБУ) проти "злочинного угруповання" української влади. Про це заявив сам екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі на брифінгу біля ГПУ, куди він прибув за викликом на допит, передав кореспондент ASN.

"Я подав заяву в НАБУ щодо злочинного угруповання, яке захопило владу в Україні. Сюди входять люди з СБУ, Генеральної прокуратури та інших владних органів - це підслідно НАБУ. Зрештою, в Україні будуть розслідувати цю справу, а не мою причетність до ФСБ, так звану", - заявив політик.

За його словами, звинувачення Генпрокуратури у спробі здійснити державний переворот збігається з думкою російського президента Володимира Путіна. На думку  Саакашвілі використання президентами країн, що воюють, однієї і тієї ж риторики щодо нього свідчить про небажання обох глав країн боротися з корупцією і прямо говорити про цю проблему.

Нагадаємо, 17 грудня після участі в марші за імпічмент і виступів на віче в центрі Києва скандальний політик Міхеїл Саакашвілі мав намір облаштувати в Жовтневому палаці "координаційний штаб" акції протесту, однак представники Нацгвардії не пропустили політика і активістів у будівлю.

Читайте АСН в Google News