Зайцева, яка вбила у ДТП шістьох людей, визнала свою провину і розкаялась

13.12.2017, 12:58

Підозрювана у вбивстві під час ДТП у Харкові Олена Зайцева в суді заявила, що під час ДТП не була під впливом наркотичних препаратів, проте вона визнала свою провину і розкаялася, попросивши вибачення у потерпілих і сімей загиблих. Нагадаємо, сьогодні суд у Харкові розглядає продовження запобіжного заходу їй, повідомляє кореспондент ASN.

"Я ніколи "нічого" не вживала. Для мене це небезпечно, бо через мою травму, якщо я хоч щось, якісь речовини прийму, для мене це може бути смертельним результатом. Я... визнаю свою провину і готова нести відповідальність, покарання, яке дасть мені суд. Але будь ласка вибачте мені. Це не було під впливом якихось препаратів. Будь-які речовини, які у мене знайшли, це тільки в моїй крові виявилися через знеболювальне, яке я іноді приймаю через свої проблеми. Будь ласка, вибачте мені, я готова понести своє покарання", - сказала Зайцева в суді тремтячим голосом і чмихаючи носом.

При цьому суддя спитала у підозрюваної, чи означає її заяа той факт, що вона змінює свої початкові свідчення, за якими Зайцева відмовилася визнати провину - і та підтвердила. Також з цією погодилася адвокат Зайцевої. Підозрювана погодилась з клопотанням про продовження їй запобіжного заходу.

Потрібно зауважити, що цього разу Олена Зайцева поводилася більш стримано в суді, вона не плакала і говорила більш виразно. Також і зовні Зайцева виглядає краще. Цього разу на суд вона прийшла без косметики.

Нагадаємо, минулого тижня прокуратура заявила про те, що може почати справу ще й проти автошколи, яка навчала водінню Зайцеву. Крім цього, як  підозрювані вже притягнуті до відповідальності двоє інших водіїв, які почали рух на фатальному перехресті на жовте світло.

Читайте АСН в Google News