Дружина Саакашвілі впевнена, що українська влада хоче екстрадувати його в Грузію

11.12.2017, 08:01

Дружина екс-голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі Сандра Рулофс вважає, що «український суд несправедливий» і швидше за все владою йому продиктовано певне рішення. Про це вона повідомила в коментарі телекомпанії «Рустави 2» (Грузія) під час трансляції з Києва.

Рулофс вважає, що українська влада хоче екстрадувати Міхеїла Саакашвілі в Грузію. «Можливо, буде прийнято рішення про домашній арешт, але це все робиться, щоб виграти час і дочекатися вироку щодо нього в грузинському суді», - каже вона.

Дружина Міхеїла Cаакашвілі розповіла також, що він продовжує голодування в ізоляторі, однак відчуває себе «бадьоро і добре» і зазначила, що сподівається, що їй дозволять побачитися з чоловіком.

На даний момент в Тбіліському міськсуді розглядається справа про перевищення Міхеїлом Саакашвілі повноважень на посаді президента. Йдеться про його указі про дострокове звільнення з ув'язнення чотирьох поліцейських, яких засудили за звинуваченням у вбивстві співробітника «Банку Грузії» Сандро Гиргвліані в 2006 р.

Читайте АСН в Google News