Здам усіх: Гриценко відреагував на звинувачення в "тероризмі"

07.12.2017, 13:47

Екс-міністр оборони, голова партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко назвав відкриття проти нього кримінального провадження за нібито заклики до терористичної діяльності в РФ «цинічним і гидким» вчинком. Про це він пише у себе в Facebook, додавши, що йдеться про його коментарі про теракт в центрі столиці, коли диверсанти підірвали авто керівника спецпідрозділу ГУР Максима Шаповала. Тоді полковник загинув.

«Я коротко скажу: маразм міцнішає. Це перше кримінальне провадження, яке було порушено проти мене за все моє життя. Порушене в РФ, якою керують терористи? Які вбивають українців? Які збили цивільний літак MH17? Гидко і цинічно», - повідомив він.

Водночас Анатолій Гриценко здивувався, що слідчі Росії порушили справу тільки зараз, хоча коментував інцидент він у липні.

«Напевно, фотографію з бородою розшукували в архівах, бо я поголився більше 10 років, так більше схожий на моджахеда?» - пише з іронією політик.

Він окремо запевнив, що готовий «здати Слідчому комітету Росії організаторів і натхненників тероризму», якщо будуть наполягати.

«Починаючи з вищого керівництва РФ», - зазначив Гриценко.

Читайте АСН в Google News