Соратник Саакашвілі на гроші Курченка купив Bentley - нардеп

05.12.2017, 18:14

Спільник екс-президента Грузії, екс-голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі на гроші олігарха Сергія Курченка купив автомобіль Bentley. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив народний депутат Антон Геращенко.

«На гроші, отримані від довіреної особи Курченка на організацію масових протестів, довірена особа Саакашвілі - Северіон Дангадзе, купив б/в автомобіль Bentley, номерний знак АА0400ХІ, для організації постачання наметового містечка, підвезення води, дров і продуктів», - розповів Геращенко.

Автомобіль зареєстрували на голову Бориспільської партійної організації «Руху нових сил» Ярослава Сарафинюка. «Поки одні учасники мітингу мерзли в наметах, інші на гроші Сергія Курченка купували собі Bentley, як справжні українські борці з корупцією», - додав Геращенко.

Нагадаємо, вранці 5 грудня співробітники СБУ прибули до квартири Саакашвілі на вулиці Трьохсвятительській у Києві і намагалися затримати політика. Однак він поліз на дах, погрожував зістрибнути. Його зняли і вивели в автозак. Однак активісти не дали забрати політика в СІЗО.

Згодом генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що, за даними правоохоронців, Саакашвілі домовлявся з соратником Віктора Януковича Сергієм Курченком про співпрацю і фінансування акції протесту. Генпрокурор навіть продемонстрував записи розмов.

Читайте АСН в Google News