У Раді сидить найбільша кількість корупціонерів - політолог

05.12.2017, 15:31

Антикорупційні заходи в Україні спрямовані виключно на боротьбу з політичними опонентами. Таку думку висловив політичний експерт Валентин Гладких на прес-конференції в Києві, передав кореспондент ASN.

"В Україні боротьба з корупцією перетворилася на таке собі ідейне оформлення, яке дозволяє боротися з політичними опонентами. Корупція у нас - це діяльність, в якій беруть участь виключно твої опоненти, а політичні партнери і союзники до корупції не мають стосунку", - зазначив експерт .

За його словами, за допомогою боротьби з корупцією представники влади домагаються своїх корисливих цілей, про якісь інтереси держави, захист закону і права в таких випадках не йдеться. При цьому Гладких додав, що бажання народних депутатів заслухати керівників антикорупційних органів виглядає щонайменше дивним, оскільки "саме в будівлі Верховної Ради перебуває найбільше скупчення корупціонерів".

Нагадаємо, в опублікованій на сайті Держдепартаменту США заяві йдеться, що у зв'язку з війною українських антикорупційних відомств між собою у Державного департаменту США з'явилися сумніви стосовно бажання України побороти корупцію. Водночас 5 грудня народні депутати України на засіданні парламенту хочуть заслухати керівників Генеральної прокуратури, СБУ, НАБУ і Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Читайте АСН в Google News