Поради, як пережити і що встигнути зробити в прийдешній «суперповень»

01.12.2017, 21:28

В ніч з 3 на 4 грудня в небі можна буде побачити «суперповень», який покладе початок низці "суперповнів" в січні 2018 року. Люди заздалегідь виробили методи, як пережити «суперповень», передає ТСН.

Вважається, що енергія суперповню одночасно творча, захисна і руйнівна. Місяць символізує емоційний бік життя будь-якої людини, його сприйняття, а також жіночий початок, з Місяцем часто пов'язують різноманітні ритуали. Зокрема, вважає, що в момент «суперповню» можна зарядити воду. Для цього в прозорій склянці без малюнків слід поставити воду на підвіконня, куди падає місячне світло. Цією водою пізніше можна чистити будинок від будь-якої енергетичної нечисті — досить помити підлогу з думками про чистоту і відрізання негативу.

Крім того, за допомогою Місяця можна зарядити прикраси зі срібла — кільця, сережки або кольє. Таким чином ви посилите захисну властивість срібла.

Також в момент «суперповню» можна позбутися від негативу в своєму житті — для цього достатньо написати на аркуші паперу про те, що заважає вам рухатися далі і розвиватися, прочитати написане вголос, звертаючись до Місяця, після чого спалити папірець і подякувати світилу.

Можна також із зарядженою водою прийняти ванну, яка особливо допомагає жінкам, надаючи їм більше сил і енергії. Але чоловікам теж не варто відмовлятися від такої ванни, адже в момент «суперповню» можна попрацювати з жіночою частиною душі.

У день «суперповню» рекомендується не бояться мріяти і медитувати. Однак не рекомендують пити алкоголь. Якщо ви захочете поєднати ритуали і спостереження за супермісяцем, то одягайтеся тепліше і вибирайтеся за місто, подалі від висотних будинків.

Читайте АСН в Google News