Атовци: "Шахтар" відмовився підтримати акцію "Мій батько - Герой"

30.11.2017, 16:25

"Шахтар" відмовився підтримати акцію "Мій батько - Герой" під егідою воїнів АТО. Про це на прес-конференції заявив голова Правління Всеукраїнського об'єднання учасників АТО "Українці-разом!" Руслан Руденко, передає кореспондент ASN.
 
"Сьогодні в Україні фактично вже діє всеукраїнська акція "Мій тато - Герой!". 29 жовтня футбольний клуб "Карпати" першим підтримав цю акцію. Хоча спочатку ми направили листи всім клубам для участі у благодійній акції "Мій батько - Герой!". У резулльтаті 11 з 12 клубів, крім єдиного - "Шахтаря" - підтримали цю акцію", - заявив він.
 
Наступний матч у рамках акції проведе "Верес-Кропивницький". Але відмова єдиного клубу, на його думку, не може залишитися непоміченою: "Від Шахтаря ми чуємо тільки образи і погрози. Хоча ми надсилали листи з пропозицією на добровільній основі взяти участь в акції "Мій батько - Герой!". Адже ця акція не політизована, вона не має кордонів, оскільки всі воїни АТО, незалежно від географії, Герої", - розповів він.
 
З його слів, така позиція "Шахтаря" обурила не тільки учасників акції, а й усе суспільство. Нагадаємо, раніше ASN розповідала, що ультрас і активісти зупинили автобус з футболістами "Шахтаря", щоб запитати їх про причини такої поведінки. Футболісти заявили, що є патріотами і підтримують бійців, хоча й не афішують цього.

Читайте АСН в Google News