Фонсека: Робіть усе що завгодно, але Шахтар буде дуже сильний

26.11.2017, 11:14

Головний тренер донецького футбольного клубу «Шахтар» Паулу Фонсека після закінчення матчу 17-го туру УПЛ проти «Олімпіка» (4:2) був лаконічним і дуже емоційний. У цьому поєдинку на 34-й хвилині Паулу Фонсека був вилучений арбітром Євгеном Арановським після того, як вступив у словесну перепалку з рефері через те, що судді не побачили пенальті в ворота «Олімпіка», коли Шестаков зіграв рукою у власному штрафному. Ближче до кінця першого тайму арбітр все ж поставив пенальті у ворота «Олімпіка», проте в більш спірній ситуації, коли Шабанов завалив Ракицького.

«Скажу вам тільки дві речі. Перше - проаналізувати гру ви можете і самі, а мені цього робити зараз абсолютно не хочеться. І друге - ви можете робити все що завгодно, проте «Шахтар» буде тут до кінця і буде дуже сильний», - заявив Фонсека після матчу.

Нагадаємо, 25 листопада в Києві «Шахтар» виграв у дербі у «Олімпіка» з рахунком 4:2 і залишається одноосібним лідером турнірної таблиці, збільшивши відрив від київського «Динамо» до 7 очок. Однак сьогодні «кияни» можуть скоротити це відставання знову до 4 очок, якщо обіграють «Сталь».

Читайте АСН в Google News