Кеннеді точно розпланував напад на СРСР

20.11.2017, 19:44

Американське видання Daily Caller опублікувало сенсаційні дані з розсекречених архівів, які пов'язані з 35-м президентом США Джоном Кеннеді. За інформацією видання, за допомогою керівників силових і розвідувальних відомств Джон Кеннеді планував напад на СРСР.

Згідно з розсекреченими документами, сприяння 35-му президенту США в організації війни проти СРСР надавали радник з національної безпеки Макджордж Банді і директор національної розвідки Джон Маккоун.

Приводом для вторгнення в СРСР і початку повномасштабних бойових дій могла послужити атака на американський військовий об'єкт або на базу союзників. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національний архів США опублікував ще 676 документів у справі про вбивство президента країни Джона Кеннеді. Також повідомлялося, що майже три тисячі документів про вбивство 35-го президента Америки Джона Кеннеді в 1963 році були вперше опубліковані в США.

Читайте також: В СРСР боялися смерті Кеннеді, Освальд зустрічався з КДБ і дивні способи вбивства Кастро. Що в розсекречених архівах США.

Читайте АСН в Google News